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dc.date.accessioned 2012-10-12T13:10:36Z
dc.date.available 2012-10-12T13:10:36Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/22347
dc.description.abstract In omplete information is a problem in many aspe ts of a tual environments. Further- more, in many s enarios the knowledge is not represented in a risp way. It is ommon to nd fuzzy on epts or problems with some level of un ertainty. This work extends the semanti s and implementation of fuzzy prolog presented in [VGM02, GMV04℄ in order to in lude Default Knowledge apability. The new semanti allows non-uniform default assumptions and has Closed World Assumption (CWA) and Open World Assumption (OWA) as parti ular ases. en
dc.language en es
dc.subject base de datos es
dc.subject SOFTWARE ENGINEERING es
dc.subject Fuzzy Prolog es
dc.subject Knowledge acquisition es
dc.title Fuzzy prolog with default knowledge en
dc.type Objeto de conferencia es
sedici.creator.person Vaucheret, Claudio A. es
sedici.description.note Eje: I - Workshop de Ingeniería de Software y Base de Datos es
sedici.subject.materias Ciencias Informáticas es
sedici.description.fulltext true es
mods.originInfo.place Red de Universidades con Carreras en Informática (RedUNCI) es
sedici.subtype Objeto de conferencia es
sedici.rights.license Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Argentina (CC BY-NC-SA 2.5)
sedici.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/ar/
sedici.relation.event X Congreso Argentino de Ciencias de la Computación es
sedici.description.peerReview peer-review es


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Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Argentina (CC BY-NC-SA 2.5) Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Argentina (CC BY-NC-SA 2.5)