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Articulo (5)
Objeto de conferencia (3)
Tesis de doctorado (1)
Fecha de publicación
2004 (9)
Materia
Química (7)
Ciencias Exactas (5)
Bioquímica (1)
Autor
Añón, María Cristina (3)
Tomás, Mabel Cristina (3)
Pan, Lucas Guillermo (2)
Wagner, Jorge (2)
Cerdeira, M (1)
Coconnier, Marie Helene (1)
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Herrera, María Lidia (1)
Lievin Le Moal, Vanessa (1)
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Palabra Clave
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Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos (CIDCA)
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Articulo
Infection and Immunity; vol. 72, no. 6
2004
Disassembly of F-actin cytoskeleton after interaction of Bacillus cereus with fully differentiated human intestinal Caco-2 cells
Minnaard, Jessica; Lievin Le Moal, Vanessa; Coconnier, Marie Helene; Servin, Alain L.; Pérez, Pablo Fernando
Tesis de doctorado
Doctor en Ciencias Exactas, área Química; Universidad Nacional de La Plata (...
2004
Efectos de tratamientos térmicos de alta temperatura sobre calidad y fisiología postcosecha de frutillas (Fragaria x ananassa Duch)
Vicente, Ariel Roberto
Objeto de conferencia
XII Jornadas de Jóvenes Investigadores AUGM (Curitiba, 2004)
2004
Análisis de los atributos sensoriales de lasagna orgánica
Olivera, Daniela Flavia; Salvadori, Viviana Olga
Articulo
Journal of the American Oil Chemists' Society; vol. 81, no. 2
2004
Effect of sucrose esters on the crystallization behavior of bulk oil systems
Martini, Silvana; Cerdeira, M; Herrera, María Lidia
Objeto de conferencia
XII Jornadas de Jóvenes Investigadores AUGM (Curitiba, 2004)
2004
Interacción proteínas-lecitina de soja y su aplicación en emulsiones funcionales
Comas, Dorina; Wagner, Jorge; Tomás, Mabel Cristina
Articulo
Journal of the American Oil Chemists' Society; vol. 81, no. 7
2004
Emulsifying properties and surface behavior of native and denatured whey soy proteins in comparison with other proteins
. Creaming stability of oil-in-water emulsions
Palazolo, Gonzalo Gastón; Sorgentini, Delia A.; Wagner, Jorge
Objeto de conferencia
XII Jornadas de Jóvenes Investigadores AUGM (Curitiba, 2004)
2004
Empleo de lecitinas de girasol como aditivos alimentarios naturales
Pan, Lucas Guillermo; Tomás, Mabel Cristina; Añón, María Cristina
Articulo
Journal of the American Oil Chemists' Society; vol. 81, no. 1
2004
Characterization of soybean protein isolates
. The effect of calcium presence
Scilingo, Adriana Alicia; Añón, María Cristina
Articulo
Journal of the American Oil Chemists' Society; vol. 81, no. 3
2004
Oil-in-water emulsions formulated with sunflower lecithins
. Vesicle formation and stability
Pan, Lucas Guillermo; Tomás, Mabel Cristina; Añón, María Cristina
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