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dc.date.accessioned 2022-05-13T16:42:24Z
dc.date.available 2022-05-13T16:42:24Z
dc.date.issued 1995
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/136309
dc.description.abstract This book constitutes a valuable addition to the literature dealing with the history of Argentina’s sugar industry. It is actually the second volume of a collective study first published in 1991. Some of these authors have already made significant contributions to the subject; namely, Daniel Santamaria, volume editor Daniel Campi, and most notably, Donna Guy. The book covers two major themes: the nature and characteristics of the labor force of the ingenios and the evolution of national policies toward the sugar sector. en
dc.format.extent 501-502 es
dc.language en es
dc.subject industria azucarera es
dc.subject Argentina es
dc.subject Reseñas de Libros es
dc.title Estudios sobre la historia de la industria azucarera argentina II es
dc.type Articulo es
sedici.identifier.other doi:10.1215/00182168-75.3.501 es
sedici.identifier.issn 0018-2168 es
sedici.identifier.issn 1527-1900 es
sedici.title.subtitle Edited by Campi, Daniel et al. Jujuy: Ediciones del Gabinete, 1992. Tables. Notes. Bibliographies. 141 pp. Paper. en
sedici.creator.person Mayo, Carlos A. es
sedici.subject.materias Historia es
sedici.description.fulltext true es
mods.originInfo.place Facultad de Humanidades y Ciencias de la Educación es
sedici.subtype Revision es
sedici.rights.license Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)
sedici.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
sedici.relation.journalTitle Hispanic American Historical Review es
sedici.relation.journalVolumeAndIssue vol. 75, no. 3 es


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Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)