SEDICI - Repository of National University of La Plata
 
  • Home
  • Search
    • Collections
    • Authors
    • Subjects
  • Upload Material
  • Institutional
    • What is SEDICI?
    • Repository policies
    • Links
    • Staff
    • How to get here
  • Frequentes questions
    • How to add documents
    • Information for posgraduated contributors
    • Open Access Journals
    • FAQ
  • Contact
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Collection's content

  • Document type

    • Articulo (16)
    • Comunicacion (1)
    • Objeto de conferencia (12)
    • Preprint (2)
    • Resumen (3)
    • Tesis de doctorado (4)
    • Tesis de grado (4)
  • Date Issued

    • 2010 - 2020 (40)
    • 2004 - 2009 (2)
  • Subject

    • Ciencias Agrarias (31)
    • Ciencias Exactas (8)
    • Química (8)
    • Educación (3)
    • Biología (1)
    • Bioquímica (1)
    • Ingeniería Agronómica (1)
  • Author

    • Vicente, Ariel Roberto (29)
    • Darré, Magalí (21)
    • Lemoine, María Laura (13)
    • Rodoni, Luis María (13)
    • Concellón, Analía (12)
    • Ortiz Araque, Leidy Carolina (11)
    • Zaro, María José (10)
    • Lara, Jorge D. (8)
    • Miceli, Elisa Cristina (8)
    • Valerga, Lucía (8)
    • See more
  • Keyword

    • Hortalizas (6)
    • Cosechas Agrícolas (5)
    • Alimentos (4)
    • Antioxidantes (3)
    • calidad (3)
    • Cultivos Agrícolas (3)
    • Almacenamiento de Alimentos (2)
    • Frutas (2)
    • materia prima (2)
    • Microscopía (2)
    • See more
 
  • Unidades académicas
  • →
  • Facultad de Ciencias Agrarias y Forestales
  • →
  • Laboratorio de Investigación en Productos Agroindustriales (LIPA)
The collection's logo

Publicaciones

 

Browse by

  • All of SEDICI
  • Authors
  • Subjects

Login

Recent Submissions

  • Comparación entre harinas de dos especies de algarrobo (Prosopis sp.) del norte argentino Sciammaro, Leonardo Pablo; Ferrero, Cristina; ...
  • Maturity at harvest and postharvest quality of summer squash Massolo, Juan Facundo; Zarauza, Juan Manuel; ...
  • La exposición fraccionada a la luz blanca retrasa la senescencia y conserva los nutrientes del brócoli en refrigeración Pintos, Federico Martín; Hasperué, Héctor Joaquín; ...
  • Elaboración de galletitas dulces libres de gluten con harina de Pachyrhizus ahipa Sacco, Fernanda; Doporto, María Cecilia; ...
  • Tecnología de la elaboración de quesos: experiencias de investigación aplicada y capacitación para estudiantes, técnicos, pequeños productores y la comunidad en general Lara, Jorge D.; Bello, Gabriela Ruth; ...
 
PREBI - SEDICI © 2003-2023
National University of La Plata

Rights reserved contemplated by 11.723 law
Supported by Dspace
49 and 115 St - Ex Liceo Apt. Floor 1
La Plata, Buenos Aires (C.P. 1900)
Phone: +54 0221 6447282
Tel: +54 0221 6696/6677 (int. 141)