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dc.date.accessioned 2022-07-15T18:10:57Z
dc.date.available 2022-07-15T18:10:57Z
dc.date.issued 2010-10-01
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/139661
dc.description.abstract The aim of the present investigation was to evaluate the influence of the main operating conditions on the application of an enzymatic hydrolysis on sunflower lecithin at laboratory scale. This study seeks to contribute to the oil industry with useful information for rescaling this modification process, in order to increase the value-added of sunflower lecithins. en
dc.format.extent 443-446 es
dc.language en es
dc.subject Sunflower Lecithin es
dc.subject enzymatic hydrolysis es
dc.title Application of Enzymatic Hydrolysis on Sunflower Lecithin Using a Pancreatic PLA2 es
dc.type Articulo es
sedici.identifier.other doi:10.1007/s11746-010-1684-9 es
sedici.identifier.issn 0003-021x es
sedici.identifier.issn 1558-9331 es
sedici.creator.person Cabezas, Darío Marcelino es
sedici.creator.person Madoery, R. es
sedici.creator.person Diehl, Bernd W. K. es
sedici.creator.person Tomás, Mabel Cristina es
sedici.subject.materias Ciencias Exactas es
sedici.subject.materias Química es
sedici.description.fulltext true es
mods.originInfo.place Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos es
sedici.subtype Articulo es
sedici.rights.license Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)
sedici.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
sedici.description.peerReview peer-review es
sedici.relation.journalTitle Journal of the American Oil Chemists' Society es
sedici.relation.journalVolumeAndIssue vol. 88, no. 3 es


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Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente licencia Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)