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dc.date.accessioned | 2024-06-07T18:05:03Z | |
dc.date.available | 2024-06-07T18:05:03Z | |
dc.date.issued | 1937 | |
dc.identifier.uri | http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/166956 | |
dc.description.abstract | The analytical data obtained on the digestibility of white bread «in vitro» demonstrate that the crust of bread is less digestible than the soft part of bread. | en |
dc.format.extent | 127-129 | es |
dc.language | es | es |
dc.subject | Digestibilidad | es |
dc.subject | Pan | es |
dc.subject | Análisis de datos | es |
dc.title | Datos sobre la digestibilidad «in vitro» del pan blanco | es |
dc.title.alternative | The data on the digestibility «in vitro» of white bread | en |
dc.type | Articulo | es |
sedici.creator.person | Albizzati, Carlos M. | es |
sedici.subject.materias | Ciencias Médicas | es |
sedici.description.fulltext | true | es |
mods.originInfo.place | Facultad de Ciencias Médicas | es |
sedici.subtype | Comunicacion | es |
sedici.rights.license | Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) | |
sedici.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/ | |
sedici.relation.journalTitle | Anales de la Facultad de Ciencias Médicas | es |
sedici.relation.journalVolumeAndIssue | tomo II | es |