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dc.date.accessioned 2024-06-07T18:05:03Z
dc.date.available 2024-06-07T18:05:03Z
dc.date.issued 1937
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/166956
dc.description.abstract The analytical data obtained on the digestibility of white bread «in vitro» demonstrate that the crust of bread is less digestible than the soft part of bread. en
dc.format.extent 127-129 es
dc.language es es
dc.subject Digestibilidad es
dc.subject Pan es
dc.subject Análisis de datos es
dc.title Datos sobre la digestibilidad «in vitro» del pan blanco es
dc.title.alternative The data on the digestibility «in vitro» of white bread en
dc.type Articulo es
sedici.creator.person Albizzati, Carlos M. es
sedici.subject.materias Ciencias Médicas es
sedici.description.fulltext true es
mods.originInfo.place Facultad de Ciencias Médicas es
sedici.subtype Comunicacion es
sedici.rights.license Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)
sedici.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
sedici.relation.journalTitle Anales de la Facultad de Ciencias Médicas es
sedici.relation.journalVolumeAndIssue tomo II es


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Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0) Excepto donde se diga explícitamente, este item se publica bajo la siguiente licencia Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International (CC BY-NC-SA 4.0)