Upload resources

Upload your works to SEDICI to increase its visibility and improve its impact

 

Show simple item record

dc.date.accessioned 2011-11-23T16:41:05Z
dc.date.available 2011-11-23T03:00:00Z
dc.date.issued 2007 es
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/2718
dc.language es es
dc.subject Química es
dc.subject Alimentos es
dc.subject Alimentos de Soja es
dc.title Suero de soja liofilizado: comportamiento térmico y estabilidad es
dc.type Tesis es
sedici.creator.person Sobral, Pablo Antonio es
mods.location http://biblio.exactas.unlp.edu.ar/cgi-bin/koha/opac-detail.pl?bib=7147 es
sedici.subject.materias Ciencias Exactas es
sedici.description.fulltext false es
mods.originInfo.place Facultad de Ciencias Exactas es
sedici.subtype Tesis de maestria es
sedici.contributor.director Wagner, Jorge es
thesis.degree.name Magister en Tecnología e Higiene de los Alimentos es
thesis.degree.grantor Universidad Nacional de La Plata es
sedici.date.exposure 2007 es
sedici2003.identifier ARG-UNLP-TPG-0000002752 es


Download Files

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)