Upload resources

Upload your works to SEDICI to increase its visibility and improve its impact

 

Show simple item record

dc.date.accessioned 2014-02-14T14:39:11Z
dc.date.available 2014-02-14T14:39:11Z
dc.date.issued 1967
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/32901
dc.description.abstract En la presente comunicación se analizan los factores económicos y tecnológicos necesarios para el progreso de la producción de alimentos en nuestro país. es
dc.language es es
dc.subject Argentina es
dc.subject Industria de Alimentos es
dc.subject Alimentación Animal es
dc.title Factores limitantes al progreso agropecuario es
dc.type Articulo es
sedici.creator.person Sauberan, Carlos es
sedici.subject.materias Ciencias Agrarias es
sedici.subject.materias Ciencias Veterinarias es
sedici.description.fulltext true es
mods.originInfo.place Academia Nacional de Agronomía y Veterinaria es
sedici.subtype Comunicacion es
sedici.rights.license Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC 3.0)
sedici.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/


Download Files

This item appears in the following Collection(s)

Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC 3.0) Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC 3.0)