Upload resources

Upload your works to SEDICI to increase its visibility and improve its impact

 

Show simple item record

dc.date.accessioned 2014-02-14T14:50:33Z
dc.date.available 2014-02-14T14:50:33Z
dc.date.issued 1967
dc.identifier.uri http://sedici.unlp.edu.ar/handle/10915/32902
dc.description.abstract En la presente comunicación se exponen las condiciones de profilaxis en la fabricación de alimentos, necesidades y beneficios es
dc.language es es
dc.subject sanidad es
dc.subject Argentina es
dc.subject Industria de Alimentos es
dc.subject inspección de alimentos es
dc.title Sanidad de los alimentos es
dc.type Articulo es
sedici.creator.person Baudou, Alejandro es
sedici.subject.materias Ciencias Agrarias es
sedici.subject.materias Ciencias Veterinarias es
sedici.description.fulltext true es
mods.originInfo.place Academia Nacional de Agronomía y Veterinaria es
sedici.subtype Comunicacion es
sedici.rights.license Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC 3.0)
sedici.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc/3.0/


Download Files

This item appears in the following Collection(s)

Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC 3.0) Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Unported (CC BY-NC 3.0)